Aktuality

Limitovaná akcia

  

Venujte darčekovú kartu

  

Jam Monster

Zľavnené produkty

Jam Monster 4 produktov

Filter

Použité filtre:
    Príchuť
    Objem
    Pomer VG/PG
    Zobraziť 1 - 4 z 4 položiek
    • 11,50 €
      Nové

      Jedinečná chuť pochádza z kombinácie 50% malinového džemu, 25% masla a 25% toastu The unique flavor comes from a combination of 50% raspberry jam, 25% butter and 25% toast Der einzigartige Geschmack entsteht aus einer Kombination von 50% Himbeermarmelade, 25% Butter und 25% Toast 60 ml Gorila flaška, ktorej objem tvorí 20 ml zarobeného koncentrátu s...

      11,50 €
    • 11,50 €
      Nové

      Jedinečná chuť pochádza z kombinácie 50% hroznového džemu, 25% masla a 25% toastu The unique flavor comes from a combination of 50% grape jam, 25% butter and 25% toast Der einzigartige Geschmack entsteht aus einer Kombination von 50% Traubenmarmelade, 25% Butter und 25% Toast 60 ml Gorila flaška, ktorej objem tvorí 20 ml zarobeného koncentrátu s voľným...

      11,50 €
    • 11,50 €
      Nové

      Jedinečná chuť pochádza z kombinácie 50% čučoriedkový džemu, 25% masla a 25% toastu The unique flavor comes from a combination of 50% blueberry jam, 25% butter and 25% toast Der einzigartige Geschmack entsteht aus einer Kombination von 50% Blaubeermarmelade, 25% Butter und 25% Toast 60 ml Gorila flaška, ktorej objem tvorí 20 ml zarobeného koncentrátu s...

      11,50 €
    • 11,50 €
      Nové

      Jedinečná chuť pochádza z kombinácie 50% jahodového džemu, 25% masla a 25% toastu The unique flavor comes from a combination of 50% strawberry jam, 25% butter and 25% toast Der einzigartige Geschmack entsteht aus einer Kombination von 50% Erdbeermarmelade, 25% Butter und 25% Toast 60 ml Gorila flaška, ktorej objem tvorí 20 ml zarobeného koncentrátu s...

      11,50 €
    Zobraziť 1 - 4 z 4 položiek