najlepsie MTL elektronicke cigarety s odporucanim e-smoke

Chcem skoncovať s fajčením – TOP MTL zariadenia pre začiatočníkov

Ak ste fajčiar a chcete prejsť na e-cigarety, alebo ak máte slabý poťah - dokážete potiahnuť iba menší objem pary - určite začnite so zariadením určeným na MTL poťahovanie (klasické šlukovania štýlom ústa-pľúca). Prechod na elektronickú cigaretu bude jednoduchší z dôvodu spôsobu inhalácie, ktorý je veľmi podobný normálnej cigarete!

MTL vape zariadenia pre fajčiarov

Zariadenia na MTL poťahovanie majú užší náustok a celkovo utiahnutý poťah využívajú špirálky od 0,6 Ω vyšší, bežne okolo 1 ohmu. Dôsledkom týchto odporov je menšie využívanie kapacity batérií a preto i malé zariadenia vydržia celý deň v prevádzke. Na začiatok odporúčame zariadenie typu AIO - všetko v jednom. Siahnite teda po POD systémoch (automatické cigarety) alebo Joyetech EGO cigaretách. Pri týchto elektronických cigaretách sa len dopĺňa e-liquid alebo mení celá cartridge, respektívne žeraviaca hlava. Výhodou je tiež kompaktnosť a celkovo menšie rozmery!

Osvedčené a kvalitné zariadenia na MTL pre začiatočníkov s odporúčaním E-SMOKE:

Uwell Caliburn A3 - ľahké a kompaktné zariadenie s integrovanou 520mAh automatickou batériou, ktorá využíva POD v objeme 2 ml.

Poteší začiatočníka aj pokročilého vapera!

ZQ XTAL SE+ POD systém s e-liquidom IVG Salt GRÁTIS - Jednoduchá a štýlová vrecková e-cigareta vynikajúco uspokojí potreby MTL fajčiarov. Ideálny spoločník na celodňový vaping!

Pri kúpe XTAL SE+ získate jeden e-liquid IVG SALT ZADARMO

Joyetech EGO POD - Horúca novinka EGO POD Update je vybavená batériou na celodenný vaping a funguje na plne automatický poťah.

Jednoduchosť používania, príjemné podanie chuti e-liquidov, dlhá vydrž batérie

Vaporesso XROS 3 - Môžete sa tešiť na precízne nastavenie vzduchu, prekrásny neónový indikátor a AXON čip, ktorý zaistí ešte lepšiu chuť a výkon!

xros 3 vaporesso esmoke

Kiwi Vape Pen využíva cigaretové filtre, pomocou ktorých dokonale "simuluje" cigaretový poťah! Zážitok podobný k fajčeniu skutočných cigariet ešte viac uľahčuje prechod na elektronickú podobizeň klasickej cigarety! Kiwi Vape Pen sa predáva aj spolu s powerbankou, s výdržou na viac dní!

Kiwi Vape Pen 400mAh + Powerbank 1650mAh POD SADA

Low-budget riešenie pre tých, ktorý chcú prestať s fajčením! Pripravili sme pre Vás kvalitný nízko-nákladový STARTER PACK, ktorý obsahuje všetko potrebné, aby ste mohli začať s vapingom! Najlepšia voľba pre fajčiarov, ktorí špekulujú nad kúpou prvej elektronickej cigarety!
Štartovacia sada pre začiatočníkov obsahuje jednu e-cigaretu Joyetech WideWick POD system a tiež dve náplne Emporio SALT, s obsahom nikotínovej soli. Všetko len za 14,95 Eur!!!

esmoke startovacia sada (www.e-smoke.sk)