e-Smoke vape kurier Bratislava

Po troch kráľoch prichádza štvrtý, kráľ Milan a je to NÁŠ ČLOVEK. Tento k vám bude chodiť každý pracovný deň, lebo je to nový VAPE kuriér. Pre našich zákazníkov z hlavnej dediny (čítaj Bratislava) spúšťame nové možnosti doručenia e-shopových objednávok.
Zároveň, v rámci časových možností, vám vie NÁŠ ČLOVEK fundovane poradiť a zodpovedať otázky ohľadom elektronických cigariet, náplní a príslušenstva.

Express Vape kuriér Bratislava

Express Vape kuriér - Same Day Delivery

Adresné doručenie v rámci Bratislavy ešte v deň objednávky, okrem víkendov, štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja, v takom prípade bude doručovaná najbližší pracovný deň. Objednávka musí byť zadaná do 12:00 hod. V prípade, že objednaný tovar nie je skladom, budeme vás neodkladne telefonicky kontaktovať za účelom úpravy objednávky a ak nebudeme schopný doručiť vašu objednávku v daný deň, bude vám zmenená doprava na najlacnejšie adresné doručenie e-smoke BA kuriér a finančné prostriedky, v prípade že ste už uskutočnili úhradu, vám budú bezodkladne refundované späť na váš účet.
Platba je možná kešom (v hotovosti), alebo platobnou kartou.

Vape kuriér Bratislava

BA Vape kuriér

Najlacnejšie adresné doručovanie v rámci Bratislavy, ktorý vám zásielku dodá na vami zadanú adresu do dvoch pracovných dní a v prípade potreby vám vie poradiť / vysvetliť. Objednávky nad 30€ sú doručované ZADARMO. Takže nemusíte nikam chodiť,  kludne vyvaľte na gauč... kuriér už je na ceste.
Platba je možná kešom (v hotovosti), alebo platobnou kartou.