Hall Of Vape 2022 – Najväčší vaperský veľtrh v Európe
(Zmena otváracích hodín kamennej predajne 24.6-25.6)

Posledný víkend tohto mesiaca privíta nemecký Stuttgart najväčší veľtrh s elektronickými cigaretami pod názvom HALL OF VAPE.
V roku 2022 bude The Hall of Vape opäť najväčším a najdetailnejším veľtrhom e-cigariet svojho druhu v Európe.
Návštevníci budú mať jedinečnú príležitosť obdivovať unikátnu výstavu elektronických cigaretách, e-liquidov či príslušenstva a chýbať nebude ani testovanie rôznych noviniek.
Aktuálne trendy, novinky, inovatívne produkty, fascinujúce dizajny a celosvetovo jedinečná galéria high-end výrobcov čakajú na navštevníkov už na 6. ročníku The Hall of Vape v Stuttgarte.

Ako popredný predajca elektronických cigariet a zaroveň spoločnosť ktorá neustále dbá na inovácie a novinky vo svojej ponuke tam nemôžme chýbať ani my, team e-Smoke Vape Shop.

Z dôvodu návštevy vyššie popísaného eventu budeme mať v piatok 24.6.2022sobotu 25.6.2022

zatvorené v rámci kamennej predajne v Bratislave.


E-shop bude fungovať naďalej aj v spomenutých dátumoch t.j 24.6.2022-25.6.2022, s tým že objednávky prijaté do štvrtka 23.6 sa budeme snažiť odoslať ešte pred víkendom, a objednávky vytvorené v čase našej neprítomnosti budeme expedovať od pondelka 27.6.2022.

Urobíme maximum preto, aby sme si zo Stutgartu priniesli čo najviac poznatkov a nových spoluprác, ktoré sa v krátkej dobe prejavia aj na pultoch našej predajne a medzi ponukou produktov a služieb na našom e-shope.