e-smoke chill out zone_oddychova miestnost (www.e-smoke.sk)

Oddychová zóna e-Smoke CHILLOUT VAPE ZONE, zábava a oddych na jednom mieste!

Rozhodli sme sa odmeniť našich verných zákazníkov a preto sme vylepšili a ZVÄČŠILI našu oddychovú zónu „e-Smoke Chillout ZONE“, kde si všetci priaznivci elektronických cigariet môžu popri vapingu aj oddýchnuť a občerstviť sa. Priestor je dostupný pre zákazníkov e-Smoke VAPE SHOP! Neváhajte a staňte sa aj vy súčasťou našej vape komunity a užívajte si výhody oddychovej zóny!

Najlepšie miesto na trávenie voľných chvíľ!
Oddýchnite si a zabavte sa! V našej klimatizovanej chillout zóne vás čakajú okrem vapingu a relaxu, pohodlné gauče, masážne kreslá, najnovšie Netflix seriály, wifina, k tomu snacky / popcorn a samozrejme dobrá kávička, alebo iný drink! Okrem toho si u nás môžete vyskúšať aj najnovšie hry zo sveta virtuálnej reality. V skratke, je to miestnosť plná zážitkov! Otvorená je pondelok až piatok od 15-tej do 19-tej hodiny.

oddychova miestnost_chillout zone (www.e-smoke.sk)

Chceš si začilovať a vypustiť paru? => NETFLIX a VR
Pozri si najnovší diel tvojho obľúbeného seriálu na Netflixe, alebo s kamošmi vyskúšaj našu hernú zónu pre virtuálnu realitu. Čakajú ťa najnovšie technologické vychytávky zo sveta virtuálnej reality, ktoré nájdete na Slovensku exkluzívne len u nás! Hrajte, skúmajte a užite si extrémne zážitky vo svete VR spolu s celou partiou. V ponuke máme viac ako 100 HIER všetkých žánrov! U nás si na svoje prídu aj nehráči, ktorí si môžu vyskúšať rôzne zážitky / simulácie, alebo pozrieť zaujímavé filmy.

e-smoke chill out zone_oddychova miestnost (www.e-smoke.sk)

Dáte si kávu, ľadový drink alebo pizzu?
V ponuke máme rôzne vychladené alko / nealko nápoje a všelijaké snacky. Nenechaj si ujsť ani našu výbornú kávičku! Ak chcete popri občerstvení niečo pod zub, na požiadanie vieme zabezpečiť pizzu!

chillout zone e-smoke vape shop

Zážitková miestnosť s futuristickou hernou výbavou
Chill Out zóna slúži ako miesto pre oddych a relax, kde si každý príde na svoje. U nás nájdete okrem klasickej hernej výbavy pre virtuálnu realitu aj špeciálne doplnky, ako napríklad ovládače v tvare zbraní alebo haptickú vestu pre hmatovú odozvu, či pohybovú plošinu, vďaka ktorej viete behať vo virtuálnej realite!

Viac o haptickej výstroji
Viac o pohybovej plošine

oddychova miestnost e-smoke vape shop - chillout zone

Komu je určená oddychová miestnosť?
Relaxačná miestnosť e-Smoke CHILLOUT ZONE je dostupná pre všetkých zákazníkov e-Smoke VAPE SHOP! Pri nákupe v hodnote 50 eur získate voucher na polhodinový vstup do virtuálnej reality. Voucher má platnosť 2 mesiace odo dňa nákupu. Napríklad v prípade nákupu v hodnote 150eur, získavate 3 vouchre na pol hodinový vstup.

Neváhajte a pridajte sa k e-Smoke, aby ste si mohli užívať výhody našej oddychovej zóny!
Tešíme sa!
Tím e-Smoke

Ako získať VOUCHER ZADARMO do virtuálnej reality?

1. NAKÚP priamo v predajni e-Smoke Vape Shope na Námestí hraničiarov tovar v hodnote 50eur

2. REZERVUJ si svoj TERMÍN na stránke https://www.vrzone.sk/rezervacia/, alebo telefonicky na čísle 0902 420 803

3. ZABAV SA v e-Smoke Chillout Zone!