pan kolacik_longfill_esmoke (www.e-smoke.sk)

Pán Koláčik to upečie, Pán Koláčik to vie najlepšie
Longfill Shake and Vape by e-Smoke

Neustále vymýšľame nové produkty a obmieňame naše portfólio, aby si každý mohol prísť na svoje. Takto vznikla aj naša nová koláčová rada Pán Koláčik Shake and Vape príchutí v spolupráci s Pánom Koláčikom, ktorá si dala za cieľ osladiť život vaperov! Ak máte chuť na sladké dobroty, prinášame Vám osvedčené receptúry z kuchyne Pána Koláčika, ktoré sme pre vás pripravili v našom VAPE BARe.

pan kolacik_longfill_esmoke (www.e-smoke.sk)

Pravé vaperské koláče pre pravých vaperov
Pán Koláčik je náš nový, kreatívny šéf kuchár, ktorého sme si najali, aby sa postaral o vaše chuťové poháriky so svojimi originálnymi sladkými kúskami. Pán Koláčik všetky receptúry a suroviny starostlivo vyberá, testuje a upravuje tak, aby boli jedinečným gurmánskym zážitkom. Môžete sa tešiť na srdce-hrejúce lahodné maškrty, ktoré vám pripomenú, že život je sladký!
Pre tých ozajstných fajnšmekrov má Pán Koláčik prichystané nadýchané banánové palacinky a lahodný ananásový cheesecake s kokosom. Nemôže chýbať ani stará dobrá klasika z našich detských čias, čerstvá šiška so sladkým lekvárom, alebo jedinečný sladučký kiwi krém, ktorý sa podáva spolu s maslovými sušienkami! Skutočnou srdcovkou pána koláčika však je a stále bude „Mon Cherry“, sladký ružový mliečny nápoj s príchuťou čerešní.
pan kolacik_longfill_esmoke (www.e-smoke.sk)

Dostal si chuť na koláčik? Objednaj si skutočný koláč od Pána Koláčika!
Koláčiky Pečené s Vášňou – www.pankolacik.sk

Pán Koláčik je bratislavskou pekárničkou zameranou na výrobu kvalitných a chutných domácich tort a iných dobrôt. Pán Koláčik má najpestrejšiu ponuku cheescakov v meste! Nenechajte si ujsť najchutnejšie koláčiky v Bratislave!