Elektronické cigarety pre začiatočníkov s odporucanim od e-smoke

Pre milovníkov shisha a hustých mrakov – najlepšie vape mašinky pre začiatočníkov

Ak ste fanúšikom vodnej fajky, ak máte silný poťah alebo chcete robiť veľké a husté mraky (cloudchasing) a vape triky, rozhodne by ste si mali kúpiť elektronickú cigaretu na DL (Direct to Lung – priamo do pľúc). Zariadenia s priamym poťahom do pľúc vyžívajú hlavy s odporom medzi 0,2 až 0,6 ohmu a produkujú veľa teplej a hustej pary. Čím nižší odpor má špirálka (resp. žhaviaca hlava), tým väčší prúd je vyžadovaný, aby sa rozžeravila a tým silnejšie zariadenie potrebujete. Na výber máte zariadenia buď so vstavanou batériou, alebo meniteľnou, na jednu, dve poprípade tri články.
Majte na vedomí, že na veľkú produkciu hustej pary sa vyžaduje používať husté e-liquidy, to jest najmenej s 70% podielom glycerínu (Vegetable Glycerin) - čim vyšší pomer VG, tým je aerosol hustejší. Viac o tom ako si vybrať správny e-liquid si môžete prečítať TU.

Vybrali sme pre vás vape mašinky na veľké husté mraky so skvelými vlastnosťami, jednoduchým ovládaním, nenáročnou údržbou a s dostatočne silnou batériou. Osvedčené a kvalitné zariadenia na DL pre začiatočníkov s odporúčaním e-smoke:

Uwell Crown M - Jej najvzácnejším klenotom je revolučná dvojitá žhaviaca hlava s dvojakým odporom 0,4 / 0,8Ω, ktorá sa dá rovnako dobre použiť na DL aj MTL! 1000mAh kapacita s výkonom 5-35W, spĺňa všetky parametre potrebné pre vreckové zariadenie tohto typu. Crown M Pod Mod sa hodí každému, kto hľadá poriadny parostroj, s možnosťou použitia i na MTL!

Vaporesso GTX GO 40 - ponúka vstavanú 1500mAh batériu spolu s vylepšeným magnetickým tankom a rýchlym nabíjaním skrz USB-C konektor. Spoľahnúť sa môžete aj na sériu žhav.hláv GTX, s ktorými môžete používať zariadenie na DL / RDL poťah.

Smok Vape Pen V2 - Jedna z najobľúbenejších začiatočníckych elektronických cigariet! Vape Pen V2 je navrhnutá pre priame poťahovanie do pľúc (DL) a s novými pribalenými Mesh hlavami si užijete mraky pary a jedinečnú chuť.

Vaporesso GTX GO 80 - je DL-ková sada trubkového tvaru, ktorá bola stvorená pre veľké a chutné mraky! Ponúka vstavanú 3000mAh batériu spolu s 5 ml magnetickým tankom a rýchlym nabíjaním skrz USB-C konektor (2A). Spoľahnúť sa môžete aj na sériu žhaviacich hláv GTX, s ktorými sa môžete tešiť na nefalšovaný DL zážitok! Perfektná mašinka s jednoduchým ovládaním je ideálna aj pre začiatočníkov!

Vaporesso SWAG PX80 - Kompaktná, do ruky skvelo padnúca sada na jednu batériu 18650 s AXON čipom a max. výkonom 80W sa môže pochváliť funkciou rýchleho nabíjania, integrovaným displejom, nastaviteľným prívodom vzduchu, či 4ml magnetickou nádržkou bez akéhokoľvek pretekania.

Voopoo DRAG 4 sada 177W - spolu s atomizérom UFORCE-L vytvára komplet, ktorý nesklame! Zinková zliatina, koža, drevo, alebo prírodná živica dáva pocit luxusu a jedinečnosti. Novinkou je aj TW rada žhaviacich hláv, ktorá produkuje bohaté množstvo pary a jemnú chuť a zlepšuje účinnosť žhavenia. Samozrejmosť je kompatibilita s celou sériou žhaviacich hláv PnP.