e-Smoke Team "mojich TOP 5" časť prvá (Marián)

Sortiment elektronických cigariet a ich náplní či príslušenstva v posledných rokoch napreduje míľovými krokmi a pre samotného užívateľa je často krát zložité vybrať si zo širokej škály produktov. Rozumieme potrebe našich zákazníkov vybrať si čo najlepšiu elektronickú cigaretu, či najchutnejší e-liquid, ktorý uspokojí jednotlivé požiadavky užívateľa.

Zákazníci sa preto často krát obracajú priamo na nás s jednoduchými otázkami:


„Aký e-liquid je podľa Vás najlepší?“
„Viete mi odporučiť tú najlepšiu elektronickú cigaretu podľa Vás?“

Kedykoľvek radi pomôžeme našim zákazníkom s výberom a práve na základe „toho najlepšieho“ vznikla séria článkov s názvom „TOP 5 chalanov z e-Smoke“ kde svoje osobné preferencie popíšeme priamo my – ľudia z e-Smoke.

Nakoľko každý z nás preferuje iný typ zariadení či preferovaných príchutí, jedná sa o subjektívne hodnotenie, ktoré však môže pomôcť aj Vám pri ďalšom výbere produktov. 

 

TOP 5 od Mariána

„Som síce extrémne lenivý motať, ale ak sa jedná o POD zariadenia či el.cigarety na žhaviace hlavy, tak môj výber je jasný“ začína svoje hodnotenie Marián, ktorý sa má u nás na starosti správu e-shopu a sociálne siete. Svoju „nechuť“ k motacím atomizérom nahrádza podľa jeho slov šikovnými PODíkmi, ktoré v tejto dobe považuje za „budúcnosť vapingu“.

Ak ale nefajčí Joyetech Ego Pod či Uwell Caliburn G, spoločnosť mu robí dotMod dotAio, či Vapefly Nicolas spolu s Cthulu Tube mod.

 

Orange Juice Salt E-liquid

„Ak sa raz bude tento liquid predávať v litrových fľašiach pls objednaj mi ich aspoň 5“

Orange Juice je pre Mariána absolútnym číslom 1 spomedzi príchutí s nikotínovou soľou vďaka svojej „nenásilnej“ autentickej prichuti pomarančového džúsu, ktorá mu pripomína návštevu slnkom zaliatej Barcelony. Orange Juice najčastejšie používa v POD systéme Uwell Caliburn G.

  TOP 5 chalanov z e-Smoke www.e-smoke.sk

25 Zlatí Chlapci by e-Smoke

„Trvalo mi naozaj dlho kým som prišiel na chuť tabakovým príchutiam no Zlatí chlapci mi otvorili brány k tabaku grin.png

Druhým výberom sa stala zmes citrónového tabaku z našej prvej série Zlatí Chlapci 2020. Jemný tabak spolu s citrónom a chladivým efektom je preňho geniálnou kombináciou na celý deň, aj keď na druhej strane priznáva, že chladivá časť príchute mu vyhovuje iba v horúcich letných dňoch.

TOP 5 chalanov z e-Smoke www.e-smoke.sk

Marlowe Lord of The Tobacco

„Marlowe je tekutá láska“ vypadlo z nášho Maja hneď pri opise tejto príchute.

Tabak, med a mlieko je kombináciou, ktorá možno na prvý pohľad nie je extra lákavou, no ak hľadáte niečo tabakovo-sladko-príjemné tak Marián určite odporučí Marlowa.
Jediným problémom je podľa jeho slov to, že Marlowe získa svoju plnohodnotnú chuť až po 2-3 týždňoch, kedy mu už vo fľaške chýba viac ako polovica objemu, spôsobená jeho „nenásytnosťou“ po tejto príchuti.

 TOP 5 chalanov z e-Smoke www.e-smoke.sk

Citrus Mix Podsalt

„Super značka, moderný dizajn, výborné príchute = PODSALT“.

Keď k nám prišla séria príchutí PODSALT, viacerým z nás sa „zbiehali slinky“. Hneď po uvedení do predaja tak Marián siahol po citrusovom mixe. Podľa jeho slov urobil to najlepšie čo mohol, nakoľko ho hodnotí 10/10. Hlavne pre jeho výraznú chuť, ktorá človeka tak skoro neomrzí.
Dodáva taktiež, že ak niekto hľadá výrazné ovocné príchute v longfill verzií, tak je Podsalt jasnou voľbou.

 TOP 5 chalanov z e-Smoke www.e-smoke.sk

555 Tobacco Element

„Do 555 som šiel s malou dušičkou neskúseného tabačkára, ale oplatilo sa“

K tejto príchutí sa Marián dostal úplnou náhodou po výmene s kolegom, ktorému nesadla. Odvtedy patrí do jeho mustvape kolekcie. Sladký tabak spolu s viacerými druhmi orechov je preňho skvelou voľbou na každodenný vaping, pripomína však že táto príchuť nemusí byť pre každého.

http://e-smoke.sk/img/cms/mojetop_1.jpg

Tu sa končí náš prvý diel série článkov "TOP 5 od chalanov z e-Smoke".
Zhodli ste sa s Mariánom pri niektorej z jeho vybranej pätice? 

Naša séria bude čoskoro pokračovať ďalším výberom a vy sa tak budete môcť inšpirovať pri najbližšom nákupe.