Užitočné doplnky (NIE) LEN pre VAPEROV – 7 maličkostí, ktoré potešia

Šikovné a praktické príslušenstvo sa zíde stále. Dali sme dokopy náš top výber doplnkov, ktoré sa môžu ukázať ako užitočné nie len pre vaperov! Univerzálne a multifunkčné príslušenstvo pre každého! Vhodné aj ako originálny darček pod stromček.

1. Podložka ochráni stôl pri práci s e-cigaretami, ale hodí sa tiež k počítaču pod myš. V ponuke viacero designov!

vape podlozky

2. Mimoriadne praktická, 25 dielna multifunkčná sada skrutkovačov

Multifunkčná sada skrutkovačov pre domácich majstrov, ktorá sa zíde nielen pri inštalácii špirálky do RBA atomizérov. Skrutkovače sú vhodné aj pre okuliare a elektroniku – mobil, hodinky, tablet, fotoaparát, navigáciu, kameru, mp3 a iné.

3. Praktická sada nástrojov od spoločnosti Demon Killer – kompletná sada nástrojov pre kutilov, ktorý si motajú vlastné špirálky a radi skrutkujú.

sada nastrojov - esmoke

4. Alpha3 otvárač na flašky s kovovým pútkom na krk - Jednoduchá pomôcka, ktorá umožňuje pohodlné otváranie fľaštičiek, špeciálne vyvinutý s cieľom maximálne uľahčiť odstránenie kvapkadla z fľašky vašeho liquidu alebo shake&vapu.

alpha cap removal

5. Nabíjačka + POWERBANKA: Kvalitná inteligentná nabíjačka batériových článkov typu 18650 IMR/Li-ion, ktorú je možné použiť aj ako powerbanku na nabitie vášho mobilu, tabletu.

Nitecore F4 nabíjačka + powerbank

6. Tašky a púzdra – funkčné puzdro alebo taška na ukladanie sa zíde stále. Vhodná nielen pre vape príslušentsvo.

7. Asmodus damaškový nôž - luxusne vyhotovený zatvárací nôž, ktorého čepeľ je vyrobená z damaškovej ocele a rukoväť z prekrásneho stabilizovaného dreva.

asMODus damaškový zatvárací nôž (www.e-smoke.sk)