ZLATÍ CHLAPCI Cool Edition (www.e-smoke.sk)

ZLATÍ CHLAPCI Cool Edition 2020 - by e-Smoke Vape Shop

Ľadová séria ZLATÍ CHLAPCI Cool Edition 2020 vznikla na počesť výhry Slovenska na MS v ľadovom hokeji v Göteborgu. Tento rok je tomu už 19 rokov, kedy sme sa stali majstrami sveta v hokeji. Nezabúdajme na staré zlaté časy a zažime spolu legendárne zážitky, z ktorého nám behal mráz po chrbte, pomocou chladivých ovocných kombinácií, ktoré sme pre vás pripravili v našom VAPE BAR.

 

Naše e-liquidy, eja-eja-eja Slovenskooo!
Séria Shake&Vape príchutí ZLATÍ CHLAPCI Cool Edition 2020 pozostáva z ôsmich víťazných chladivých chutí. Našu základnú zostavu charakterizuje skutočne svieži herný koncept v asistencii sladkých ovocných tónov. Samozrejme, z nášho manšaftu nemôže chýbať ani zastúpenie ľadových tabakových listov. Zažite so Zlatými Chlapcami vyšpekulovanú hru intenzívnych chutí so sviežou koncovkou. Ideálne schladenie na horúce letné dni!

zlati chlapci cool edition - e-smoke e-liquid (www.e-smoke.sk)
ZLATÍ CHLAPCI Cool Edition (www.e-smoke.sk)

Oficiálny DEBUT, UŽ ZAJTRA vo Vinopolitan!!!
ZLATÍ CHLAPCI budú
mať svoj celosvetový debut na našom VAPE ZRAZe no.29, ktorý sa koná 18.7.2020 od 17:00 v priestoroch Vinopolitan na Námestí SNP 6 v Bratislave. Nezmeškajte jedinečnú príležitosť a buďte medzi prvými, ktorý otestujú náš hviezdny výber! 
Tešíme sa na Vás,
e-Smoke Vape tím

zlati chlapci cool edtion by e-smoke (www.e-smoke.sk)