Aktuality

  • 18.3  Po dlhej dobe sa rozširuje chladivá séria Slushy Queen od PJ Empire o Blue Mambo a Strawberry lemonade. Tak isto sa rozširuje aj edícia 120ml longfillov Kings Crest Don Juan o príchuť Supra reserve.
  • 15.3  Opätovne sa nám podarilo naskladniť pár kusov Diplomat RTA.
  • 13.3  Pearl alebo hruškový tabak, ktorý sa naposledy vypredal behom pár dní je opäť skladom. Ako sa mu darilo spolu s celou sériou Scandal sa dočítate v našej recenzii.
  • 12.3  GoodView nešetrí originalitou ani chuťami! Ani receptúrami, ktoré inde len ťažko nájdete! Banánová žuvačka, silná osviežujúca mäta, alebo citrónové waffle? GoodView sú jedinečné a hlavne geniálne! Či ste dostali radšej chuť na krémové mango smoothie, alebo autentickú ananásovú limču? Bohatý a chuťovo pestrý výber uspokojí všetky vaše priania a túžby! Ani tabačkári nemusia smútiť. GoodView myslel aj na nich! A nie len raz, ale až trikrát :) Nechajte sa prekvapiť geniálnymi príchuťami.
  • 5.3  Dodajte svojmu životu farbu a poriadnu šťavu s ovocnou sériou od SCANDALFLAVORS! Škandalózna séria ovocných mixov sa nechala inšpirovať tými najsladšími plodmi z najvzdialenejších kútov sveta. Africano, Ibiza, Caraibico či Mexicano . . . esencia divokých a temperamentných príchutí je prítomná v každej jednej fľaške!
  • 1.3  aSpire Huracan Ex MOD spája klasický dizajn s modernou kovovou estetikou. Zaoblené telo MODu je vyrobené z kvalitnej zliatiny zo zinku, ktorá je zdobená PU koženkou. Huracan bol skonštruovaný za účelom čo najväčšej ergonómie. Dokonale padne do ruky a jeho pozoruhodné parametre veľkosti a váhy zaisťujú pohodlné používanie počas celého dňa.
  • 29.2  Séria SCANDAL SPECIAL EDITION pozostáva z TROCH sladkých dezertových maškŕt, ktoré sú servírované v 120ml longfill formáte. Výber tých najlepších chutí, medzi ktorými nájdete karamelový popcorn, čučoriedkový krém či sezamové sušienky. Ako obstáli sa dočítate v našej recenzii. Pribudli aj nichrómové drôty od českého výrobcu TD Coils.
  • 28.2  Od dnes máme pre vás už aj v predajni v Trnave Catch´a Bana Vape Bar. Namiešajte si svoj vlastný e-liquid. Na výber máte 50 druhov príchutí a bázy a boostre za zvýhodnenú cenu. Rozšírili sme ponuku kuriérov s doručením na adresu o firmu QDL.
  • 26.2  Dezertová séria 60ml Longfillov s 10-timi príchuťami od SCANDAL FLAVORS je určená pre všetkých milovníkov sladkých a krémových chutí! Bohatý výber majstrovských príchutí uspokojí aj tých najnáročnejších!
  • 23.2  S radosťou vám predstavujeme ako prví novú značku vapehub, ktorá prichádza na trh. Zatiaľ máme od nich v ponuke 120ml a 1000ml bázy a nikotínové boostre v 10ml balení i výhodnejšom 10ks balení.
  • 22.2  Ether Lite Boro RBA Kit je lacnejšia verzia obľúbeného Boro tanku od Suicide Mods v spolupráci s Vaping Bogan. 3 nové príchute rozšírili radu 120ml longfillov od nemeckých Checkmate Dampflion a určite stoja za vyskúšanie.
  • 19.2  ARES FINALE predstavuje finálny, najvyšší vývojový stupeň Ares RTA. Tradične vznikol s láskou a v spolupráci legendárneho dua Phil Busardo a Dimitris Agrafiotis. Ponúka precízne, dvojité nastavenie prietoku vzduchu, 4,5 ml objem a naozaj bohaté príslušenstvo, so všetkým čo potrebujete.
  • 16.2  Obľúbená aróma Lemon Tart od Dinner Lady opäť skladom v 30ml balení.
  • 14.2  Grécka firma SCANDAL FLAVORS pôvodom zo slnečných Atén, zažila svoj debut ešte v roku 2017. Medzi spoluzakladateľmi bol aj renomovaný šéfkuchár Demetrios Postanidis. Jeho vášeň pre jedlo a varenie sa pretavila do lahodných receptov SCANDAL, ktoré prinášajú tú najvyššiu kvalitu s dôrazom na detail a gurmánske chute! Ako prvú vám predstavujeme ich tabakovú sériu.
  • 12.2  Séria šiestich nových aróm v 30ml balení si isto nájde svojich priaznivcov od legendárneho britského výrobcu T Juice, ktorí vám priniesol aj Red Astaire. Citrus Mix, teda limetka, malina a grep je najnovší prírastok do série 120ml shortfillov Pod Salt Nexus.
    Ručne motané špirálky od TD coils zväčšili obsah balenia a po novom obsahujú 4ks pri DL špirálkach a 5ks pri MTL variantách.
  • 8.2  Nová séria 20-tich hotových náplní Riot BAR EDTN s nikotínovou soľou s ovocnými a aj chladivými príchuťami. Staršiu sériu Riot Squad Salt sme dali do výpredaja za akciovú cenu.
  • 6.2  Ľahký ako pierko, pevný ako oceľ! Cthulhu si na nás pripravil jeden z najkompaktnejších MODov pre batériu 18650. Odolný Craftsman MOD 85W je vyrobený z bieleho DELRINu a váži len 68g. Zvádza odhalenou batériou a originálnym dizajnom, ktorý sa dá ďalej prispôsobiť!
  • 2.2  Vyzerá ako Elfbar, chutí ako Elfbar, ale nie je to Elfbar? ELFA PRO POD sada má nabíjateľnú batériu a využíva predplnené cartridge s príchuťami ELFBAR, s obsahom NicSALT 20 mg/ml. ELFA PRO sa nezahadzuje! Stačí ju len dobiť, vymeniť prázdny cartridge. Ľahko použiteľné zariadenie kompaktných rozmerov je ideálnym riešením, ak sa chceš ponoriť do sveta e-cigariet.
  • 1.2.  Predstavovať fanúšikom vapingu spoločnosť Billet Box by bolo „nosením dreva do lesa“. Táto americká spoločnosť si získala veľkú priazeň a srdcia vaperov svojim jedinečným AIO zariadením, ktoré vaperi poznajú pod názvom Billet Box, či pod veľmi často používaným označením Boro. Pre vás sme priniesli dva jedinečné kúsky Rev.4C PIEBALD SLR a PAUA PIANO.
  • 31.1  Kráska a zviera v jednom! Lost Vape Thelema Elite 1400 mAh POD sada s koženým dizajnom je určená pre priamy poťah do pľúc. Je vybavená OLED displejom, reguláciou vzduchu a výkonu. Nemôže chýbať smart funkcia s nastavením optimálneho výkonu, šnúrka na krk, ani rýchle nabíjanie USB-C! Nové E-Plus cartridge s kapacitou 3ml dodávajú autentickú chuť s 50% predĺženou životnosťou.
  • 30.1.  Nová XROS PRO verzia obľúbenej cigarety od spoločnosti Vaporesso si na nás nachystala viacero vylepšení! Po novom už má displej, väčšiu kapacitu batérie a umožňuje reguláciu výkonu. Okrem toho dostala nový cartridge XROS 0,4 Ω a je vybavená aj šikovným tlačidlom na uzamykanie. Navyše so Super Pulse režimom sa postará o konzistentnú a dlhotrvajúcu super chuť!
  • 29.1.  Nový Bishop 2 MTL RTA je výsledkom spolupráce spoločnosti Ambition Mods a The Vaping Gentlemen Club. Táto spolupráca sa jednoznačne vydarila na jednotku. MTL atomizér s priemerom 22 mm disponuje prémiovým vzhľadom a šikovnými vlastnosťami. Jedna sa o druhú generáciu tohto celosvetovo obľúbeného atomizéra a môžete sa tak tešiť na veľa noviniek, ktoré vám prinesú ešte viac radosti z vášho vapingu. Okrem toho v našej ponuke nájdete aj Top Refill Kit určený práve pre túto horúcu novinku, ktorý vám umožní vrchné plnenie e-liquidu.
  • 26.1.  La Petite Box od značky Vaponaute opäť štartuje, tentokrát vo svojej verzii VB22. Je teraz ešte efektívnejší, rýchlejší a ľahší, pričom si zachoval to, čo ho robí jedinečným. Dizajn inšpirovaný letectvom! Ideálne s ním ladia atomizéry z Talianskej dielne Ennequadro a to MOKA RTA, alebo KUMA RTA.
  • 25.1.  e-Smoke boostre 50/50 opäť skladom, aj vo zvýhodnenom 10-packu.
  • 24.1.  Rebríček najpredávanejších produktov za rok 2023 nájdete v našom novom blogu.
  • 23.1.  Nemecký Dicodes prichádza so zaujímavou novinkou v podobe najmenšieho Dani Boxu MODu s označením Micro 18500. Už samotný názov naznačuje kompaktné rozmery v spojení s jednou batériou 18500. Novinka zachováva prémiové spracovanie, špičkovú elektroniku a aj USB-C nabíjací konektor. 
  • 23.1.  Naskladnenie: Kayfun X s 22mm alebo 24mm priemerom. Skladom aj v SE farebnom prevedení.
  • 22.1.  Pondelok otvárame našu novú predajňu vape&coffee shop v Trnave, na ulici Andreja Hlinku 65. V prvej fáze bude pre vás k dispozícii vape shop a štýlové posedenie v úplne novom prostredí a postupne budú pribúdať ďalšie služby. Ako bonus, platný do konca februára, máme pre vás 5% zľavu na každý nákup v novej predajni. Tešíme sa na vás.
  • 18.1.  Joyetech prichádza s fancy novinkou eRoll Slim, do ktorej môžete použiť nové príchute od Elfliqu. Motačov poteší návrat ručne motaných špirálok od Ketchi-ho a poslednou novinkou je atomizér PNP X v MTL alebo DTL prevedení.
  • 12.1.  Nový Taifun Skarabäus Pro verzia 2023 v sebe kombinuje jednoduchosť a eleganciu a je vizuálne prepracovaná a prispôsobená atomizérom Taifun. Táto nová verzia dokonale ladí s atomizérmi Smokerstore Taifun® GTR Taifun® GX. Rada 120ml shortfillov UNREAL sa rozrástla o sériu Desserts, ktorá obsahuje 5 nových príhutí.
  • 11.1.  Oxva predstavuje XLIM SE 2 Pod s inovatívnou technológiou hlasovej notifikácie. Informuje vás o stave batérie, odpore vloženej žhaviacej hlavy a výkone zariadenia. S dostatočnou kapacitou vstavanej batérie bude vašim ideálnym spoločníkom na celý deň. 
  • 9.1.   Radu najobľúbenejších náplní s nikotínovou soľou ELFLIQ rozšírili tri nové príchute Strawberry ICE, Pink Lemonade a Spearmint.

Limitovaná akcia

  

Venujte darčekovú kartu

  

DIY náradie

Zľavnené produkty

GeekVape Mini Tool Kit V2 sada nástrojov


Položiť otázku (0)

GeekVape Mini Tool Kit V2 sada nástrojov

GEEKVAPE-VAPE-TOOL

Nový produkt

Praktická sada nástrojov pre vape kutilov od spoločnosti GeekVape! Všetko potrebné náradie v jednom puzdre pre DIY motanie a inštaláciu špirálok!

Viac detailov

19,95 € s DPH

Offer ends in:

Viac informácií

GeekVape Mini Tool Kit V2 sada DIY nástrojov

GeekVape Mini Tool Kit V2 sada nástrojov (www.e-smoke.sk)

GeekVape Mini Tool Kit V2 zipsovacie  puzdro obsahuje všetko potrebné náradie pre DIY motanie a inštaláciu špirálok!

Medzi DIY náradím nájdete skladacie nožnice, dvojicu klieští, nástoj na motanie špirálok, pinzetu, skrutkovače.

Parametre:
hmotnosť: 370g

Obsah balenia:
1x sada pre tvorbu špiráliek GeekVape Coiling Kit

1x diagonálne štiepacie kliešte
1x špicaté klasické kliešte
1x skladací vreckový nožnice
1x krížový skrutkovač
1x plochý skrutkovač
1x keramická pinzeta

Výrobca: GeekVape

Hodnotenia

Hodnotenie 
2022-09-22

Ověřený zákazník

Pro:
Jediná dobrá vec tohto peracnika sú nožnice a sada na motanie špirálok
Proti:
Kliešte na spiralky mäkké a zohnute čiže nepoužiteľné.
Celkové hodnocení:
Celkom slušne vybavený peračnik bohužiaľ v mojom prípade nepoužiteľný.

Tato recence byla napsána prostřednictví nákupního rádce Heureka.cz

  • Pre 1 z 1 je táto recenzia užitočná.
Hodnotenie 
2021-10-20

Geekvape

Tuto sadu naradia pouzivam uz nejaky ten piatok...cca 2 roky a za mna velka spokojnost. Pomer cena,kvalita,praktickost a skladnost 100%.... odporucam

  • Pre 3 z 3 je táto recenzia užitočná.

Napísať hodnotenie

Napísať hodnotienie

GeekVape Mini Tool Kit V2 sada nástrojov

GeekVape Mini Tool Kit V2 sada nástrojov

Praktická sada nástrojov pre vape kutilov od spoločnosti GeekVape! Všetko potrebné náradie v jednom puzdre pre DIY motanie a inštaláciu špirálok!

Otázka (0)

Žiadna otázka


Vaša otázka bola odoslaná našej podpore. Odpovieme v čo najkratšom čase.
Položiť otázku
Skryť formulár
Captcha

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: