Aktuality

  • 18.3  Po dlhej dobe sa rozširuje chladivá séria Slushy Queen od PJ Empire o Blue Mambo a Strawberry lemonade. Tak isto sa rozširuje aj edícia 120ml longfillov Kings Crest Don Juan o príchuť Supra reserve.
  • 15.3  Opätovne sa nám podarilo naskladniť pár kusov Diplomat RTA.
  • 13.3  Pearl alebo hruškový tabak, ktorý sa naposledy vypredal behom pár dní je opäť skladom. Ako sa mu darilo spolu s celou sériou Scandal sa dočítate v našej recenzii.
  • 12.3  GoodView nešetrí originalitou ani chuťami! Ani receptúrami, ktoré inde len ťažko nájdete! Banánová žuvačka, silná osviežujúca mäta, alebo citrónové waffle? GoodView sú jedinečné a hlavne geniálne! Či ste dostali radšej chuť na krémové mango smoothie, alebo autentickú ananásovú limču? Bohatý a chuťovo pestrý výber uspokojí všetky vaše priania a túžby! Ani tabačkári nemusia smútiť. GoodView myslel aj na nich! A nie len raz, ale až trikrát :) Nechajte sa prekvapiť geniálnymi príchuťami.
  • 5.3  Dodajte svojmu životu farbu a poriadnu šťavu s ovocnou sériou od SCANDALFLAVORS! Škandalózna séria ovocných mixov sa nechala inšpirovať tými najsladšími plodmi z najvzdialenejších kútov sveta. Africano, Ibiza, Caraibico či Mexicano . . . esencia divokých a temperamentných príchutí je prítomná v každej jednej fľaške!
  • 1.3  aSpire Huracan Ex MOD spája klasický dizajn s modernou kovovou estetikou. Zaoblené telo MODu je vyrobené z kvalitnej zliatiny zo zinku, ktorá je zdobená PU koženkou. Huracan bol skonštruovaný za účelom čo najväčšej ergonómie. Dokonale padne do ruky a jeho pozoruhodné parametre veľkosti a váhy zaisťujú pohodlné používanie počas celého dňa.
  • 29.2  Séria SCANDAL SPECIAL EDITION pozostáva z TROCH sladkých dezertových maškŕt, ktoré sú servírované v 120ml longfill formáte. Výber tých najlepších chutí, medzi ktorými nájdete karamelový popcorn, čučoriedkový krém či sezamové sušienky. Ako obstáli sa dočítate v našej recenzii. Pribudli aj nichrómové drôty od českého výrobcu TD Coils.
  • 28.2  Od dnes máme pre vás už aj v predajni v Trnave Catch´a Bana Vape Bar. Namiešajte si svoj vlastný e-liquid. Na výber máte 50 druhov príchutí a bázy a boostre za zvýhodnenú cenu. Rozšírili sme ponuku kuriérov s doručením na adresu o firmu QDL.
  • 26.2  Dezertová séria 60ml Longfillov s 10-timi príchuťami od SCANDAL FLAVORS je určená pre všetkých milovníkov sladkých a krémových chutí! Bohatý výber majstrovských príchutí uspokojí aj tých najnáročnejších!
  • 23.2  S radosťou vám predstavujeme ako prví novú značku vapehub, ktorá prichádza na trh. Zatiaľ máme od nich v ponuke 120ml a 1000ml bázy a nikotínové boostre v 10ml balení i výhodnejšom 10ks balení.
  • 22.2  Ether Lite Boro RBA Kit je lacnejšia verzia obľúbeného Boro tanku od Suicide Mods v spolupráci s Vaping Bogan. 3 nové príchute rozšírili radu 120ml longfillov od nemeckých Checkmate Dampflion a určite stoja za vyskúšanie.
  • 19.2  ARES FINALE predstavuje finálny, najvyšší vývojový stupeň Ares RTA. Tradične vznikol s láskou a v spolupráci legendárneho dua Phil Busardo a Dimitris Agrafiotis. Ponúka precízne, dvojité nastavenie prietoku vzduchu, 4,5 ml objem a naozaj bohaté príslušenstvo, so všetkým čo potrebujete.
  • 16.2  Obľúbená aróma Lemon Tart od Dinner Lady opäť skladom v 30ml balení.
  • 14.2  Grécka firma SCANDAL FLAVORS pôvodom zo slnečných Atén, zažila svoj debut ešte v roku 2017. Medzi spoluzakladateľmi bol aj renomovaný šéfkuchár Demetrios Postanidis. Jeho vášeň pre jedlo a varenie sa pretavila do lahodných receptov SCANDAL, ktoré prinášajú tú najvyššiu kvalitu s dôrazom na detail a gurmánske chute! Ako prvú vám predstavujeme ich tabakovú sériu.
  • 12.2  Séria šiestich nových aróm v 30ml balení si isto nájde svojich priaznivcov od legendárneho britského výrobcu T Juice, ktorí vám priniesol aj Red Astaire. Citrus Mix, teda limetka, malina a grep je najnovší prírastok do série 120ml shortfillov Pod Salt Nexus.
    Ručne motané špirálky od TD coils zväčšili obsah balenia a po novom obsahujú 4ks pri DL špirálkach a 5ks pri MTL variantách.
  • 8.2  Nová séria 20-tich hotových náplní Riot BAR EDTN s nikotínovou soľou s ovocnými a aj chladivými príchuťami. Staršiu sériu Riot Squad Salt sme dali do výpredaja za akciovú cenu.
  • 6.2  Ľahký ako pierko, pevný ako oceľ! Cthulhu si na nás pripravil jeden z najkompaktnejších MODov pre batériu 18650. Odolný Craftsman MOD 85W je vyrobený z bieleho DELRINu a váži len 68g. Zvádza odhalenou batériou a originálnym dizajnom, ktorý sa dá ďalej prispôsobiť!
  • 2.2  Vyzerá ako Elfbar, chutí ako Elfbar, ale nie je to Elfbar? ELFA PRO POD sada má nabíjateľnú batériu a využíva predplnené cartridge s príchuťami ELFBAR, s obsahom NicSALT 20 mg/ml. ELFA PRO sa nezahadzuje! Stačí ju len dobiť, vymeniť prázdny cartridge. Ľahko použiteľné zariadenie kompaktných rozmerov je ideálnym riešením, ak sa chceš ponoriť do sveta e-cigariet.
  • 1.2.  Predstavovať fanúšikom vapingu spoločnosť Billet Box by bolo „nosením dreva do lesa“. Táto americká spoločnosť si získala veľkú priazeň a srdcia vaperov svojim jedinečným AIO zariadením, ktoré vaperi poznajú pod názvom Billet Box, či pod veľmi často používaným označením Boro. Pre vás sme priniesli dva jedinečné kúsky Rev.4C PIEBALD SLR a PAUA PIANO.
  • 31.1  Kráska a zviera v jednom! Lost Vape Thelema Elite 1400 mAh POD sada s koženým dizajnom je určená pre priamy poťah do pľúc. Je vybavená OLED displejom, reguláciou vzduchu a výkonu. Nemôže chýbať smart funkcia s nastavením optimálneho výkonu, šnúrka na krk, ani rýchle nabíjanie USB-C! Nové E-Plus cartridge s kapacitou 3ml dodávajú autentickú chuť s 50% predĺženou životnosťou.
  • 30.1.  Nová XROS PRO verzia obľúbenej cigarety od spoločnosti Vaporesso si na nás nachystala viacero vylepšení! Po novom už má displej, väčšiu kapacitu batérie a umožňuje reguláciu výkonu. Okrem toho dostala nový cartridge XROS 0,4 Ω a je vybavená aj šikovným tlačidlom na uzamykanie. Navyše so Super Pulse režimom sa postará o konzistentnú a dlhotrvajúcu super chuť!
  • 29.1.  Nový Bishop 2 MTL RTA je výsledkom spolupráce spoločnosti Ambition Mods a The Vaping Gentlemen Club. Táto spolupráca sa jednoznačne vydarila na jednotku. MTL atomizér s priemerom 22 mm disponuje prémiovým vzhľadom a šikovnými vlastnosťami. Jedna sa o druhú generáciu tohto celosvetovo obľúbeného atomizéra a môžete sa tak tešiť na veľa noviniek, ktoré vám prinesú ešte viac radosti z vášho vapingu. Okrem toho v našej ponuke nájdete aj Top Refill Kit určený práve pre túto horúcu novinku, ktorý vám umožní vrchné plnenie e-liquidu.
  • 26.1.  La Petite Box od značky Vaponaute opäť štartuje, tentokrát vo svojej verzii VB22. Je teraz ešte efektívnejší, rýchlejší a ľahší, pričom si zachoval to, čo ho robí jedinečným. Dizajn inšpirovaný letectvom! Ideálne s ním ladia atomizéry z Talianskej dielne Ennequadro a to MOKA RTA, alebo KUMA RTA.
  • 25.1.  e-Smoke boostre 50/50 opäť skladom, aj vo zvýhodnenom 10-packu.
  • 24.1.  Rebríček najpredávanejších produktov za rok 2023 nájdete v našom novom blogu.
  • 23.1.  Nemecký Dicodes prichádza so zaujímavou novinkou v podobe najmenšieho Dani Boxu MODu s označením Micro 18500. Už samotný názov naznačuje kompaktné rozmery v spojení s jednou batériou 18500. Novinka zachováva prémiové spracovanie, špičkovú elektroniku a aj USB-C nabíjací konektor. 
  • 23.1.  Naskladnenie: Kayfun X s 22mm alebo 24mm priemerom. Skladom aj v SE farebnom prevedení.
  • 22.1.  Pondelok otvárame našu novú predajňu vape&coffee shop v Trnave, na ulici Andreja Hlinku 65. V prvej fáze bude pre vás k dispozícii vape shop a štýlové posedenie v úplne novom prostredí a postupne budú pribúdať ďalšie služby. Ako bonus, platný do konca februára, máme pre vás 5% zľavu na každý nákup v novej predajni. Tešíme sa na vás.
  • 18.1.  Joyetech prichádza s fancy novinkou eRoll Slim, do ktorej môžete použiť nové príchute od Elfliqu. Motačov poteší návrat ručne motaných špirálok od Ketchi-ho a poslednou novinkou je atomizér PNP X v MTL alebo DTL prevedení.
  • 12.1.  Nový Taifun Skarabäus Pro verzia 2023 v sebe kombinuje jednoduchosť a eleganciu a je vizuálne prepracovaná a prispôsobená atomizérom Taifun. Táto nová verzia dokonale ladí s atomizérmi Smokerstore Taifun® GTR Taifun® GX. Rada 120ml shortfillov UNREAL sa rozrástla o sériu Desserts, ktorá obsahuje 5 nových príhutí.
  • 11.1.  Oxva predstavuje XLIM SE 2 Pod s inovatívnou technológiou hlasovej notifikácie. Informuje vás o stave batérie, odpore vloženej žhaviacej hlavy a výkone zariadenia. S dostatočnou kapacitou vstavanej batérie bude vašim ideálnym spoločníkom na celý deň. 
  • 9.1.   Radu najobľúbenejších náplní s nikotínovou soľou ELFLIQ rozšírili tri nové príchute Strawberry ICE, Pink Lemonade a Spearmint.

Limitovaná akcia

  

Venujte darčekovú kartu

  

Elektronické cigarety

Zľavnené produkty

Akcia
Salt SWITCH jednorazová elektronická cigareta


Položiť otázku (16)

Salt SWITCH jednorazová el. cigareta

Nový produkt

Lotyšský výrobca ProVape predstavuje svoju verziu jednorazových elektronických cigariet s označením SWITCH. Jednorazová cigareta kompaktných rozmerov ponúka pred naplnenú nádržku s 2ml  e-liquidu s nikotínovou soľou. Na výber sa ponúka z viac ako 20 rôznych ovocných / tabakových príchutí. Jednorazová elektronická cigareta ponúka približne 600 poťahov.

Viac detailov

Na e-shope skladom 5 + ks

Na predajni v Bratislave skladom 5 + ks

Na predajni v Trnave môžete mať dnes

5,95 € s DPH

Viac informácií

Salt SWITCH jednorazová elektronická cigareta

 
Šikovná cigaretka na skúšku
 
Premýšľate nad zmenou z klasických cigariet na elektronické? Salt Switch elektronická cigareta je skvelou možnosťou ponoriť sa do sveta elektronických cigariet bez väčšej vstupnej investície. Praktické zariadenie s kompaktnými rozmermi môžete nosiť kedykoľvek pri sebe, zmestí sa do vrecka, či tašky.
 

Salt Switch jednorázová el.cigareta (www.e-smoke.sk)

 
Ľahučká ako pierko
 
Jednou z hlavných devíz tohto zariadenia sú hlavne jeho rozmery. Salt Switch je tou najmenšou verziou elektronickej cigarety, akú si viete predstaviť. 
 

Salt Switch jednorázová el.cigareta (www.e-smoke.sk)

 
viac ako 20 rôznych príchutí
 
Koncept jednorazových elektronických cigariet od výrobcu ProVape sa môže pýšiť nevýdanou škálou príchutí. Na výber sa tak ponúkajú "klasické" ovocné kombinácie, ale nájdete medzi nimi aj kombinácie exotického ovocia. Chýbať nesmú ani chladivé príchute, či samotný mentol.

Séria Salt Swtich sa nezaobíde ani bez zástupcov tabakových príchutí.

 Všetky príchute obsahujú 20mg nikotínovej soli. 
 

Salt Switch jednorázová el.cigareta (www.e-smoke.sk) 

Parametre:
Objem: 2ml
Počet poťahov: cca 600

Obsah balenia:
1x Salt Switch jednorazová elektronická cigareta

Výrobca: ProVape, Lotyšsko

Upozorňujeme, že v súlade s ust. § 7 ods. 6 písm. e) zákona č. 102/2014 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho a o zmene a doplnení niektorých zákonov kupujúci nemôže odstúpiť od zmluvy, ktorej predmetom je predaj tovaru uzavretého v ochrannom obale, ktorý nie je vhodné vrátiť z dôvodu ochrany zdravia alebo z hygienických dôvodov a ktorého ochranný obal bol po dodaní porušený.

Komu nie je E-inhalátor určený?

  • užívateľom mladším ako 18 rokov
  • nefajčiarom
  • tehotným a dojčiacim ženám
  • ľuďom citlivým na nikotín a iné inhalačné zložky

Hodnotenia

Hodnotenie 
2023-12-26

Salt Virgínia a Tabak

Katastrofa Virgínia a Tabak,každá druha je šunt,buď úplne prázdna alebo len minimum náplne,sama reklamácia,už uvedené príchuť nekúpim

    Hodnotenie 
    2023-12-17

    Super

    Príchute bez pachute ????, výdrž niekoľko dní (samozrejme neťahám 15 minút z každej hodiny), len málo kde majú čisto tabakovú príchuť..

      Hodnotenie 
      2023-10-25

      Nefunkcnost

      Neskutocne. Vydrzala asi 3h a prestala ist. 2x po sebe. Tuto znacku uz nikdy viac.

        Hodnotenie 
        2023-10-12

        salt elektronické cigarety

        Ja naopak som veľmi spokojná s touto značkou. Iba raz sa mi stalo,že cigareta bola nefunkčná.

          Hodnotenie 
          2023-09-16

          Vydrzala iba pol dna a ta cena sibe im

          Vydrzi pol dna

            Hodnotenie 
            2023-06-27

            Recenzia

            Kúpila som si 3 cigarety prvá išla úplne bez problémov pri druhej sa mi stalo že išla iba pár krát a musela som s ňou potriasť aby opäť išla avšak nakoniec prestala ísť úplne pri potiahnutí iba zablyká modré svetielko. Pri tretej sa mi stalo že tiež pár krát nešla ale po pretrepaní opäť funguje.

              Hodnotenie 
              2023-05-24

              Nefunguje

              Po 5 potiahnutiach prestala z ničoho nič fungovať.
              Za mňa veľké sklamanie.

                Hodnotenie 
                2023-05-24

                Sklamanie

                Kde je tých 600 potiahnutí? Kúpila som ich viacej a pri každej sa stalo, že normálne funguje jeden deň a na druhý deň už končí....Je to blaf a zas len klamanie zákazníka...a nie lacné podotýkam...takže za mňa nie...sklamanie...

                  Hodnotenie 
                  2023-03-21

                  Negunfuje

                  Po 10 potiahnuti prestala fungovat. A to som vymenil 2 po sebe v jednom dni a rovnaky problem som mal. Asi clovek nesmie rychlo tahat - inak sa mu zablokuje skrz detsku poistku. Hruza!

                    Hodnotenie 
                    2023-02-27

                    Juh

                    Po 30 krát potiahnuté nefunguje prvý a posledný raz

                      Hodnotenie 
                      2023-02-26

                      Salt.. Nová Nefunkčná

                      Už druhýkrát v priebehu 2 týždňov, po zakúpení a 20 potiahnutiach nefunkčná... Nervy. Keby to stálo 2 eura a nie 7..Dobré ale už to nebudem riskovať. Bohužiaľ.

                        Hodnotenie 
                        2022-11-03

                        Nefunkčnosť

                        Fajčím túto elektronickú cigaretu už 3 mesiace. Dnes je to 3x čo mi nefunguje hneď po zakúpení. Viem že sa dá reklamovať. No bohužiaľ niekedy sa človek ponáhľa a nemá čas sa vrátiť naspäť a vymeniť to. Môj osobný názor je že cigarety sú dobre ale čo sa týka funkčnosti (nebodaj kúpi viacej naraz) neodporucam

                        • Pre 1 z 4 je táto recenzia užitočná.

                        Napísať hodnotenie

                        Napísať hodnotienie

                        Salt SWITCH jednorazová el. cigareta

                        Salt SWITCH jednorazová el. cigareta

                        Lotyšský výrobca ProVape predstavuje svoju verziu jednorazových elektronických cigariet s označením SWITCH. Jednorazová cigareta kompaktných rozmerov ponúka pred naplnenú nádržku s 2ml  e-liquidu s nikotínovou soľou. Na výber sa ponúka z viac ako 20 rôznych ovocných / tabakových príchutí. Jednorazová elektronická cigareta ponúka približne 600 poťahov.

                        Otázka (16)

                        Od Škutová | 2023-07-02 18:20:10

                        Dobrý den má Otázka je zdali elektronické cigarety obsahují nějaké stopy cukru? . Předem děkuji za odpověď S pozdravem Škutová

                        e-smoke vape shop

                        Dobrý deň prajem,

                        elektronické cigarety určite nie, nakoľko sa jedná o elektro zariadenia. Avšak náplň do elektronickej cigarety môže obsahovať cukor, resp. iné sladidlá.

                        Od Hana Kapitánová | 2023-07-02 17:13:16

                        Dobrý deň cigareta prestala po veľmi krátkej dobe fungovať a po potiahnutí svieti zelené setielko o čo ide ?

                        e-smoke vape shop

                        Dobrý deň prajem,
                        všetky informácie sú uvedené v návode na použitie. Pokiaľ vám zariadenie nefunguje a myslíte si, že sa jedná o výrobnú vadu, máte právo ho reklamovať, tak ako je uvedené v obchodných podmienkach.

                        Od Dana | 2023-06-29 13:08:44

                        Dobry den, ma byt pri nepouzivani detska poistka zatvorena ?

                        e-smoke vape shop

                        Dobrý deň.

                        je to lepšie, aby mala zmysel tá poistka. To, že ju nepoužívate vy, neznamená, že sa k nej nedostane dieťa.

                        Od Wicky | 2023-04-12 14:27:29

                        Dobrý deň
                        Akú elektronickú cigaretu či už POD systém alebo Tube pen systém mi odporučíte aby chuť bola podobná chuti z jednorazovej elektronickej cigarety? Záleží to iba od liquidu? alebo záleží aj značke elektronickej cigarety alebo záleží aký odpor sa používa v elektronickej cigarete? Ďakujem za odpoveď

                        e-smoke vape shop

                        Dobrý deň,
                        Jednorazové e-cigarety sú konštrukčne mierne odlišné a tak sa bude aj chuť mierne líšiť.
                        Najbližšie k tomu budú pod systémy s liquidmi s obsahom nikotínovej soli.

                        Medzi najobľúbenejšie pod systémy patri: Vaporesso Xros 3 mini, Oxva XLim V2 alebo Uwell Caliburn A3.
                        Pri nicsaltoch sú to zasa značky Just Juice alebo IVG.

                        Od Eva | 2022-12-25 02:25:55

                        Ked mam zakupenu el.cigaretu dobijatelnu a chcem aby chutila ako tieto Saltz priklad vatermelon, aky e likquid mam kupit? Kupila som uz hoc ake 3,6,12 mg nikot. Ale nechuti to ako tieto ovocne jednorazove cigarety. . Bola som tuha fajciarka ale od kedy som ochutnala ovocne nikotinove jednorazove cigarety , klasicke uz nechcem. Prosim o radu teda ked nechcem kazdy den kupovat nove a nove jednorazovky , aky e-liquid mam kupit ako by to super chutilo? Dik

                        e-smoke vape shop

                        Dobrý deň prajem,

                        tu máte na výber náplne s obsahom nikotínovej soli, takej aká sa nachádza aj v tých jednorázovkách. Už iba vybrať príchuť.
                        https://www.e-smoke.sk/7-e-liquidy#/nic_salt_cbd-saltnic_nikotinova_sol

                        S pozdravom
                        Igor z e-Smoke

                        Page: 1234

                        Vaša otázka bola odoslaná našej podpore. Odpovieme v čo najkratšom čase.
                        Položiť otázku
                        Skryť formulár
                        Captcha

                        30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: