je vaping skodlivy_co zabija vaperov v usa - esmoke

Je vapovanie škodlivé? Čo zabíja vaperov v USA?

Je tomu už niekoľko mesiacov, čo sa zo zámoria šíria správy o zdravotných problémoch a úmrtiach ľudí, ktorí vapovali elektronické cigarety. Treba si však hneď na začiatku povedať, že sa zväčša jedná o značne zjednodušené a nepresné informácie. Ide o zbytočný rozruch a šíritelia týchto správ sa nás snažia presvedčiť, že vaping je škodlivý, spôsobuje smrť a treba ho čím skôr zakázať, úplne a všade. Aká je však skutočná pravda? Čo spôsobilo úmrtie vaperov v USA??

Úmrtia spôsobili nelegálne náplne, nie vapovanie!

Rozhodli sme sa teda raz a navždy skoncovať so šíriacimi sa neodbornými a v mnohých prípadoch lživými správami a dezinformáciami o škodlivosti vapingu a prinášame potvrdené informácie o tom, čo stojí za úmrtiami vaperov v USA! Samozrejme nie sú to e-cigarety, príčinou úmrtí v USA bolo vapovanie nelegálnych liquidov. Takmer vo všetkých prípadoch úmrtí a ohrození na zdraví bolo zistené používanie nelegálnych náplní obsahujúcich acetát vitamínu E a THC - kontaminované pesticídmi a fungicídmi! Ide o látky používané na ničenie húb a plesní, ktorými boli samotné rastliny marihuany ošetrované. Tieto látky sa v obsahu vapovacích náplní pri zahriatí na viac ako 200 °C rozpadajú a uvoľňujú smrtiaci kyanovodík! Do správ sa samozrejme nedostalo ani to, že v USA polícia už začala zatýkať ľudí kvôli výrobe a predaju spomínaných nelegálnych náplní s obsahom škodlivých látok! Viac o zatknutí výrobcov ilegálnych náplní si môžete prečítať TU.

Ako vidíme, celkom s istotou sa dá skonštatovať, že vinníkom nie sú e-cigarety, ale samotní používatelia, ktorí si do svojich elektronických cigariet dávali neschválené a ilegálne vyrobené škodlivé náplne.

Nekupujte z neoveriteľných zdrojov a bez príslušných certifikácií

Pre vašu bezpečnosť rozhodne neodporúčame nakupovať elektronické cigarety, náplne a iné príslušenstvo v neoverených stánkoch, tržniciach a iných pochybných miestach, s neoveriteľným zdrojom pôvodu a bez príslušných certifikácií o pravosti.

Chceme ubezpečiť, že my v e-Smoke dodržiavame všetku platnú legislatívu, predpisy a normy. V našej prevádzke a e-shope predávame len legálne náplne, ktorých výroba a distribúcia je pod trvalou kontrolou štátnych orgánov a ktoré spĺňajú všetky normy a zákonom stanovené požiadavky.

Vaping je menej škodlivý ako fajčenie

Pre objektivitu si pripomeňme aj to, že elektronické cigarety sú na trhu už vyše 15 rokov a za ten čas vzniklo mnoho odborných štúdií, ktoré popisujú účinky vapovania na pľúca a telo človeka. Niektoré potvrdzujú až o 95 % menej škodlivý vplyv tohto druhu fajčenia. Pozrite si vedecké štúdie o vapingu! 
Čo si o tom myslíte, je vapovanie menej škodlivé? Aké máte skúsenosti s vapingom?