esmoke startovacia sada pre zaciatocnikov (www.e-smoke.sk)

Najlacnejšia cesta do sveta vapingu
Štartovacia sada E-smoke

Low-budget riešenie pre tých, ktorý chcú prestať s fajčením! Pripravili sme pre Vás kvalitný nízko-nákladový STARTER PACK, ktorý obsahuje všetko potrebné, aby ste mohli začať s vapingom! Najlepšia voľba pre fajčiarov, ktorí špekulujú nad kúpou prvej elektronickej cigarety!
Štartovacia sada pre začiatočníkov obsahuje jednu e-cigaretu Joyetech WideWick POD system a tiež dve náplne Emporio SALT, s obsahom nikotínovej soli. Všetko len za 14,95Eur!!!

Výber príchuti a sily nikotínu - silný / slabý fajčiar??
Na výber máte z dvoch rôznych síl nikotínu! Sada slabý fajčiar obsahuje 2x Emporio SALT v sile nikotínu 12mg, zatiaľ čo sada silný fajčiar obsahuje 2x Emporio SALT v sile 20mg.

Joyetech WideWick STARTER PACK sa rozdeľuje na tri príchute: 
Koláčová
 (Emporio FidoEmporio Cannoli)

Ovocná (Emporio Blue BaronEmporio Red Baron)
Tabaková (Emporio TabáčekEmporio Virginia)

E-smoke štartovacie sady pre silných a slabých fajčiarov

starter pack joyetech esmoke vape shop (www.e-smoke.sk)

Elektronickú cigaretu stačí len naplniť a môžete začať vapovať
Prestať s fajčením nebolo nikdy jednoduchšie! E-cigareta na štýl PODového systému funguje na plne automatický poťah! Žiadny gombík, nemusíte nič nastavovať, stačí len naplniť plastovú nádržku* a zariadenie je pripravené na použitie!
Joyetech WideWick je vybavený vstavanou batériou o kapacite 800mAh a využíva vymeniteľné cartridge v objeme 2ml. Po prepálení vaty si stačí len vymeniť nádržku resp. zakúpiť nový cartridge (2,95Eur/ks)

* pri prvom plnení novej nádržky(cartridge) je nutné počkať aspoň 10min!

startovacia sada joyetech esmoke vape shop